måndag 30 juni 2014

Summering av juni...

En månadsrapport från juni...

Innehavet i ISK(mina svenska aktier) har backat denna månad framföraltt Ratos B som har dragit ner den svenska portföljen. Till eftermiddagen idag har den -2,69%. Kommer dock hålla alla aktier i ISK, har en lång horisont på dessa.
KF-delen av mitt innehav där alla utländska aktier ligger har stigit och är upp 2,59% innan öppningen på amerikanskabörsen idag. Det är framförallt Coca-Cola och Realty Income som varit drivande för kursutvecklingen.
Fonddepån är tänkt att fungera som buffert, antingen till en amortering eller ett köptillfälle, innehåller en hedgefond, en kort räntefond och två företagsobligationsfonder som till senaste kursdatumet har stigit 0,22%.

Under månaden har det inhandats och nåt innehav har sålts av:
ISK: Inga transaktioner
KF: Köp American Intrenational Group(AIG) och Deere & Co(DE). Sålt Citigroup(C).
Fonddepå: Köp Atlant Stability, Cicero Avkastning, Catella Avkastning, Catella Hedge HF och Spiltan Räntefond. Sålt Catella Hedge HF.

Npgra utdelningar såg dagens ljus:
ISK: Ingen utdelning
KF: Realty Income(1,21kr), American Realty Capital Properties(0, 55kr).
 
Har fortsatt funderat kring mina innehav och börjar nu bli nöjd. Finns en hel del bolag man skulle vilja ta in men vill ju som alla bloggrannar ha bättre kurser. Vill ju framförallt ha in bolagen som jag har på bevakningslistan. Har även börjat leta efter bolag i Europa men inte funnit något av intresse än..
 
Hoppas juni fallit väl ut för er!!
Ha det bäst därute /Aktienybörjaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar